Η εταιρεία MOURATIDIS EMPORIO με έδρα της το Μαρκόπουλο Αττικής αποτελεί μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία. Δραστηριοποιείται στον χώρο του χονδρικού εμπορίου και διαθέτει ευρύ φάσμα προϊόντων. Η λίστα των προμηθευτών της περιλαμβάνει αναγνωρισμένες εταιρείες στον κλάδο τους. Όλα τα προϊόντα που εμπορεύεται η εταιρεία μας παράγονται σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι απολύτως σύμφωνα με όλους τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας και υγιεινής είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. πληρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές. Τα αυστηρά κριτήρια επιλογής των προϊόντων μας διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα στο σύνολό τους.

Η MOURATIDIS EMPORIO δραστηριοποιείται σε όλη την ελληνική επικράτεια. Προμηθεύει super markets, δίκτυα διανομής περιπτέρων και ψιλικών, πρατήρια υγρών καυσίμων, πλυντήρια αυτοκινήτων, καταστήματα ειδών θέρμανσης κ.α.

Η πολιτική της εταιρείας και το άρτια εκπαιδευμένο δυναμικό της στοχεύουν στην υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της. Η φιλοσοφία της αφορά στην επιδίωξη μακροχρόνιων συνεργασιών και σχέσεων εμπιστοσύνης με σκοπό την αμοιβαία ανάπτυξη. Η διασφάλιση της καλύτερης δυνατής σχέσης ανάμεσα στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και τις ανταγωνιστικές τιμές, η συνέπεια των παραδόσεων και η αξιοπιστία αποτελούν ισχυρή δέσμευση προς όλο το δίκτυό της.